top of page
Tre Cime di Lavaredo

BILDER FRA EUROPA

På denne siden viser jeg bildene mine fra reiser i Europa. Spesielt to land har han besøkt flere ganger, Italia og Island. I galleriet fra Italia, finner du bilder fra Dolomittene i Nord-Italia og Toscana. 

I galleriene under kan du også se bilder fra Danmark. Utvalget her er nok ikke så stort ettersom Danmarksturene i stor grad er familierelaterte og dermed mindre fokus på fotografering. Jeg klarer uansett ikke å la kamera ligge stille i bagen. Danmark er for vakkert for det. 

Dolomittene er et vakkert og majestetisk landskap som gir enestående muligheter for fotografering. Disse fjellene av imponerende tårnformede klipper og vakre daler, gir mulighet til å ta fantastiske bilder, fra panoramautsikt til detaljerte landskapsbilder. Tidlig morgen eller sent på ettermiddagen kan man ta fantastiske bilder med røde og oransje toner som reflekteres i fjellene. Første gangen jeg besøkte Dolomittene var i 2015 sammen med familien. Siden den gangen har dette området hatt en spesiell plass i hjertet. 

Island er et land fylt med vakre landskap, fra vulkaner til isbreer, fra geysirer til fossefall. Å fotografere her er enhver landskapsfotografs drøm. Ikke rart at så mange reiser hit for å oppleve dette unike landskapet. 

Jeg har besøkt Island flere ganger. Første gang i 2015 da jeg fikk oppleve nordlys for første gang. Omgitt av varme kilder, svovellukt fra vulkansk aktivitet fikk jeg i tillegg oppleve et dansende nordlys. Noe vakrere kan man nesten ikke erfare. 

Fra høsten 2023 skal jeg guide fototurer til Island for This Way. Du kan lese mer om det her

KONTAKT

fopede80@gmail.com

+47 40244079

Bilde av Frank Otto

Alle rettigheter tilhører

Frank Otto Pedersen

SOSIALE MEDIER

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
bottom of page