top of page

Kenya

Å fotografere på savannen i Masai Mara, Kenya, er en uforglemmelig opplevelse som kan gi deg noen av de mest fantastiske bildene du noensinne vil ta. Savannen er kjent for sitt varierte dyreliv, sitt spektakulære landskap og sitt helt unike lys.

Å se en flokk elefanter som beveger seg over savannen eller å observere en løvefamilie mens de hviler i solnedgangen, kan ta pusten fra deg. De vidstrakte slettene, de høye trærne og det varierte landskapet gir utallige muligheter for å ta vakre bilder.

Det beste med å fotografere på Masai Mara er kanskje det unike lyset. Tidlig om morgenen og sent på ettermiddagen kan lyset skape en magisk stemning som er perfekt for å ta flotte bilder.

 

Fotografering på savannen i Afrika er også en mulighet til å oppleve naturen og dyrelivet på en helt ny måte. Du kan observere dyrene i deres naturlige habitat og se hvordan de samhandler med hverandre og miljøet rundt dem. 

Alt dette fikk jeg oppleve da jeg besøkte Kenya i februar, 2023. Sammen med familien, reiste jeg på en fem dagers lang safari der vi fikk se disse majestetiske dyrene i sitt naturlige habitat. Det var en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme. 

Jeg skal i 2024 lede fototur for This Way på Masai Mara. Sjekk ut HER for mer informasjon om turen. 

bottom of page