top of page

Bilder fra Sørlandet

Leter du etter bilder fra Sørlandet? I utvalget du kan se under, finner du kanskje noe du liker. Kanskje trenger du bilder til veggene dine hjemme eller for å friske opp kontoret ditt? Alle bildene du ser her er til salgs på alle typer trykk og størrelser. Ta kontakt med meg for et pristilbud. 

Sørlandet er et fantastisk sted å ta bilder. Med sine vakre og ofte stormfulle strender på Lista, sine frodige skoger, den vakre skjærgården og nydelige daler er det enhver fotografs drøm. Når solen står opp over havet og sender sine første stråler over landskapet, er det en opplevelse som ikke kan beskrives med ord. Fargene som skifter fra rosa til oransje og gult, skaper en magisk atmosfære som er svært vanskelig å gjenskape på bilder. Det er noe magisk ved å være midt i naturen, og det gir deg en følelse av frihet og ro.

Å være ute i naturen er viktig for oss mennesker, det gir oss mulighet til å koble av fra hverdagen og å føle oss levende. Det er noe med å være ute i naturen som gir oss en følelse av ro og lykke, og det er noe som mange av oss trenger.

Mine bilder fra Sørlandet er et resultat av mye utforsking langs kysten, forsøk på å forstå skiftninger i lys og kjennskap til hans lokale naturområder. Jeg er født, og bor fortsatt, på Flekkerøy utenfor Kristiansand og er dermed vokst opp ved havet. Jeg tror jeg aldri kunne levd noe sted der jeg ikke kan skue utover en uendelig horisont. 

Bildene under er croppet. Trykk på dem for å se fullversjonen. 

bottom of page