top of page

Bilder til kontor og bedrift

Leter du etter bilder til kontoret eller bedriften din? Vi har løsningene du trenger.

 

Fotokunst er en unik måte å bringe liv og farge inn i ethvert hjem eller kontor. Det er en måte å formidle historier, følelser og minner på en visuell måte som er både beroligende og livlig. Frank Ottos utvalg av fotokunstverk er intet unntak.

 

Han har siden 2013 reist rundt og fanget vakre og unike øyeblikk. Fra det rolige og minimalistiske landskapet til brusende fosser og majestetiske fjell, under flammende solnedganger, under nordlys eller en klar stjernehimmel. 

Frank Otto tilbyr alle størrelser og format, fra store statement-bilder til samlinger av små bilder som kan skape en fantastisk visuell effekt. Alle hans bilder er trykket på høykvalitets-medium for å sikre at fargene forblir livaktige i mange år fremover.

På denne nettsiden kan du enkelt bla gjennom et godt utvalg av fotokunst, du kan manøvrere deg gjennom galleriene for å sikre at du finner det perfekte kunstverket for deg. Opplever du at du savner bilder fra ulike steder, kan du ta direkte kontakt. Muligens har han noe på lager.

Under kan du se eksempler på noen utvalgte motiv i omgivelser. Frank Otto kommer gjerne innom kontoret eller arbeidsplassen deres for å sette opp lignende bilder for å se hvordan bildene kan tilpasses deres behov. 

Pris etter avtale. Ta kontakt for et tilbud.

Våre kunder sier:

Kunde av Frank Otto
«Vi er et middels stort legekontor med nyoppussede lokaler. Når vi skulle velge bilder til veggene ønsket vi noe sørlandsk med sjø og fyrtårn. Vi landet på 4 store bilder fra Frank Otto og er veldig fornøyd!"

Ingrid Vik Tollefsrud, Lund Legesenter

bottom of page