top of page

ARKITEKTFOTO

Trenger dere bilder eller videoer til nettsiden eller til bruk i sosiale medier? Jeg har flere års erfaring med ulike klienter og kjenner til hva arkitekter er opptatt av når det skal tas bilder av prosjektene deres. 

 

Jeg spesialiserer meg på å tilby høykvalitets arkitektfotografiske tjenester. Jeg har ferdigheter og utstyr som er nødvendig for å fange fantastiske bilder av bygninger og strukturer av alle typer og størrelser.

Enten du ønsker å fremme et nytt byggeprosjekt, vise frem en ombygd bygning eller bare ønsker å dokumentere ditt arkitektoniske arbeid for porteføljen din, kan jeg hjelpe deg. Jeg forstår de unike utfordringene og betraktningene ved arkitektonisk fotografering, og vet hvordan jeg skal fange bilder som virkelig fremhever skjønnheten og designet av strukturene.

I tillegg til å tilby tradisjonelle arkitektfotograferingstjenester, tilbyr jeg også nå videotjenester. Jeg setter sammen gode videoer, både korte og lange til bruk på nettsider eller sosiale medier. 

 

Hvis du er interessert, vennligst ikke nøl med å ta kontakt for å høre mer eller ta en uforpliktende prat. Jeg vil gjerne diskutere prosjektet ditt og hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen for å vise frem ditt arbeid. 

Ta kontakt her

Under ser du et lite knippe bilder fra diverse prosjekter jeg har fotografert. 

KONTAKT

fopede80@gmail.com

+47 40244079

Bilde av Frank Otto

Alle rettigheter tilhører

Frank Otto Pedersen

SOSIALE MEDIER

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
bottom of page