top of page

ITALIA

Italia er et drømmeland for fotografer, og landets varierte landskap gir utallige muligheter for å fange fantastiske bilder. Fra de majestetiske Dolomittene i nord til Toscanas bølgende åser i sør, er det en endeløs kilde til inspirasjon.

Dolomittene, med sine dramatiske tinder og imponerende fjellformasjoner, er et paradis for naturfotografer. Her kan du fange det myke rosa lyset som bader fjellene ved soloppgang eller det gyldne lyset i skumringen som maler landskapet i varme toner. Uansett hvilken årstid du besøker, vil du bli belønnet med enestående panoramaer og uendelige muligheter for landskapsfotografering.

I hjertet av Italia ligger Toscanas åser, som er kjent for sin pittoreske skjønnhet og maleriske landsbyer. Med sine bølgende åser, cypressalléer og vingårder er dette et ideelt sted for å fange det ikoniske italienske landskapet. Å fotografere solnedgangen over de gyldne markene eller fange det rustikke livet i en av de historiske landsbyene, er bare så uendelig vakkert. Her finner du ikke urørt natur, men et område som bugner av historie og skjønnhet.

Jeg har vært så heldig å få besøke Italia flere ganger de siste årene. Både med familie og på fototurer. Jeg tror jeg kan si at Italia er et av mine favorittland i Europa. Ta en kikk i galleriene under for å se hvorfor. 

Du kan også lese blogginnlegget mitt om turen min til Toscana, mai 2023 her

KONTAKT

fopede80@gmail.com

+47 40244079

Bilde av Frank Otto

Alle rettigheter tilhører

Frank Otto Pedersen

SOSIALE MEDIER

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
bottom of page