top of page

BILDER FRA NORGE

Norsk natur tar pusten fra deg! Det langstrakte landet med dets fjorder og fjell er en landskapsfotografs drøm. Å fotografere i Norge kan av og til være utfordrende. Været er kaldt og skiftende, naturen rå og brutal. Likevel er det nettopp dette som gjør Norge så spennende. Å fotografere Norge krever tålmodighet og engasjement, men til slutt åpenbarer øyeblikkene seg for deg. Jeg har reist rundt fra nord til sør for å fange disse øyeblikkene. 

Norge er kjent for de majestetiske fjellene og de dype fjordene. Det er steder der man kan finne eventyr og utfordre seg selv. Nordlyset er en annen magisk opplevelse. Det er som om himmelen er i brann, med sine grønne og purpurrøde lys. Å fange nordlyset på kamera er noe av det mest spennende man kan gjøre som landskapsfotograf. 

Jeg har valgt å dele bildene fra Norge inn i fire ulike områder. De stedene jeg har fotografert mest i Norge er på Sørlandet og i Sauda. Derfor har de fått en egen side. Midt-Norge dekker alt fra Vestlandet til Østlandet, mens Nord-Norge har stort sett bilder fra Senja eller Lofoten. 

Jeg håper at bildene mine viser det norske landskapet den respekten det fortjener. 

Frank Otto Pedersen
Fjordlys i Aurlandsfjorden på Vestlandet i Norge
Stille hav i Kristiansand på Sørlandet
Fossdal i Sauda, Norge

KONTAKT

fopede80@gmail.com

+47 40244079

Bilde av Frank Otto

Alle rettigheter tilhører

Frank Otto Pedersen

SOSIALE MEDIER

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
bottom of page